27 Temmuz 2013 Cumartesi

Adeland - Macera Başlıyor!!!


Hey Tipeezciler! Heyecanla beklenen macera başladı! Adeland’ın Renk Koruyucuları ile tanışmaya ve onlarla maceraya katılmaya hazır mısınız? 
 
Adeland - Macera Başlıyor
 
Adeland, bizim galaksimizden çok çok uzaklarda bulunan bir gezegenin güney yarım küresinde yer alan bir ülkedir. Renklerin hüküm sürdüğü bu ülkede yaşayan herkes mutlu, çalışkan ve yaratıcı insanlardır. Bu renkliliğin sebebi ise ülkenin tam ortasında yer alanRenk Kaynağı’dır…
Adeland - Macera Başlıyor
 
Gelin, hep birlikte Adeland'daki dostlarımızı tanıyalım...
 
Vayz, Adeland'ın Bilgesi
 
Adeland - Macera Başlıyor
 
Vayz, Adeland’ın bilgesi; hiperaktif, esprili, yaşlı bir mucit. Renklerin Koruyucuları’na tamamen güveniyor ama onlar için çok da endişeleniyor. Onlara zarar gelmesini engellemek için her şeyi yapmaya hazır. Kendisi de Adeland’ın eski Renk Koruyucuları’ndan biri.
 
Hiro, Adeland Renk Koruyucuları’nın Lideri 
 
Adeland - Macera Başlıyor
 
Grubun içinde en hızlı düşünebilen, doğru stratejileri hemen uygulayan Hiro, aldığı kararlarlaRenk Koruyucuları'nı başarıya ulaştırmak için elinden geleni yapıyor.
 
Notro, Hiro’nun Arkadaşı
 
Adeland - Macera Başlıyor
 
Notro, grubun renk silahlarını kullanma konusunda en yetenekli üyesi. Güçlü ve gözüpek. Öyle ki, bazı davranışları arkadaşları tarafından zaman zaman frenleniyor.
Adelia, Renk Koruyucusu
 
Adeland - Macera Başlıyor
 
Takımına her zaman pozitif enerji vermesiyle ön plana çıkan Adelia, daima heyecanlı ve sempatik. Kendine olan güveni ve kararlılığıyla takım arkadaşlarını en zor anlarda bile motive edebiliyor.
 
Rimba, Renk Koruyucuları’nın Sevimli Köpeği
 
Adeland - Macera Başlıyor
 
Rimba, duygusal ve aşırı ilgi düşkünü. Ancak hiçbir kavgadan kaçmayan yürekli bir köpek. 
 
 
Untor, Granot’un Kralı
 
Adeland - Macera Başlıyor
 
Bir zamanlar Adeland’ın renk koruyucularından biriyken, kıskançlığı yüzünden Adeland’dan kovuluyor ve Granot ülkesinin başına geçiyor. Hırsı ve kıskançlığı sebebi ile renkleri yok etmeye çalışıyor. Zeki ve sinsi planlarını soğukkanlı bir şekilde uygulayabilse de yenilgiye uğradığı zamanlar aşırı duygu patlamaları yaşıyor.
 
Orcus, Untor’un Sağ Kolu
 
Adeland - Macera Başlıyor
 
Untor’dan korkan ve çekinen Orcus, onun karşısında titrek olsa da askerleri yönetirken general tavrına bürünüyor.
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder